RKDesigns.nl heeft een breed aanbod aan shared webhosting oplossingen, tevens een Virtuele Server (VPS) is mogelijk, gericht op Nederland en België. Het aanbod loopt van het parkeren van domeinen (zonder webhosting of e-mail mogelijkheden) via het E-Mail only pakket tot verschillende hostingpakketten. Deze laatsten variëren in de hoeveelheid webruimte en dataverkeer per maand.

Indien u niet direct een keuze kunt maken, bekijkt u op uw gemak de mogelijkheden.

U kunt altijd upgraden naar een groter hostingpakket. Bij twijfel kan dus beter gekozen worden voor het kleinere hostingpakket, zodat als het nodig is geüpgrade kan worden.
Uw pakket kan qua kosten pas aan het eind van het jaar gedowngrade worden, mits u dit 3 maanden voor de verlenging plaats vind schriftelijk aan ons kenbaar maakt. Bij downgraden vind er namelijk geen teruggave van de kosten van het hogere pakket plaats.

Genoemde prijzen zijn per jaar en 21% btw is van toepassing.

 

Shared Hosting:

  1. 1000 MB -   5 GB dataverkeer €   49,99 per jaar, wordt per jaar verlengd.
  2. 2500 MB - 10 GB dataverkeer €   99,99 per jaar, wordt per jaar verlengd.
  3. 5000 MB - 25 GB dataverkeer € 199,99 per jaar, wordt per jaar verlengd.
  4. 7500 MB - 50 GB dataverkeer € 399,99 per jaar, wordt per jaar verlengd.

 

Mail via Exchange / SPAM antivirus filter:

Exchange per e-mail box € 5,00 per maand, contractduur minimaal 1 jaar, wordt per jaar verlengd.
SPAM/Antivirus filter per hoofddomein € 5,00 per maand, contractduur minimaal 1 jaar, wordt per jaar verlengd.
Alias (extra domein) SPAM/Antivirus filter per alias € 5,00 per maand, contractduur minimaal 1 jaar, wordt per jaar verlengd.

 

SSL Certificaat:

Er zijn verschillende mogelijkheden, voor een passende offerte neemt u contact met ons op, contractduur minimaal 1 jaar.

 

VPS server:

v.a. € 35,00 per maand, zelfbeheer, contractduur minimaal 1 jaar, wordt per jaar verlengd.
v.a. € 70,00 per maand, contractduur minimaal 1 jaar, wordt per jaar verlengd.

 

Back up:

Op aanvraag, is afhankelijk van de benodigde grootte. Voor een passende offerte neemt u contact met ons op.

 

Cloud Backup:

Om uw data bijv. in de cloud te backuppen, zo heeft u altijd een kopie achter de hand mocht een ander apparaat falen of geheel stuk gaan qua hardware. Voor een passende offerte neemt u contact met ons op.

 

24/7 kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Optioneel kan een SLA (Service Level Agreement) contract afgesloten worden tegen een vast maandelijks bedrag, afhankelijk van het service niveau, dit staat geheel los van de hosting prijzen!

Opzeggen van hosting, VPS en cloud backup diensten dient schriftelijk te geschieden, bij voorkeur aangetekend, uiterlijk 3 maanden voor verlenging plaatsvindt. 

Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor een back up van uw gegevens die op de server(s) staan waar u diensten van afneemt. Zorg dat u een back up van uw mail maakt en van de databestanden en database. De 24 uurs back up biedt geen garantie dat herstel mogelijk is als het systeem uitvalt. Back ups kunnen handmatig op uw verzoek voor u gemaakt worden, afhankelijk van de grootte, tarief € 50,00 per uur. Het is mogelijk om een extra een back up service naast uw hosting pakket of vps server af te sluiten welke separaat draait van de server waar uw hosting zich op bevind. Bij eventuele problemen kan herstel eenvoudiger en sneller plaatsvinden indien u een separate back up ter beschikking hebt, heeft u dit niet en u beschikt niet over een eigen back up dan kan mogelijk data verloren gaan op de server bij problemen met de hardware.

http://rkdesigns.nl/domeinnaam-en-hosting-voorwaarden.html